Despre noi

 

SC VALABRI SRL a fost înfiinţată în anul 1999 şi are ca obiect principal de activitate comerţul cu tractoare, maşini agricole, piese de schimb şi seminţe.

Ne adresăm atât persoanelor fizice cât şi persoanelor juridice, interesate de servicii de calitate la cele mai mici preţuri şi în cel mai scurt timp, la standarde europene.

Ne-am propus ca toţi partenerii noştri de afaceri sa fie îndrumaţi şi informaţi permanent în legatură cu noutăţile din agricultură şi industrie.
Ne dorim să fim o societate foarte apreciată şi apropiată de clienţi deoarece lucrăm cu suflet şi din suflet pentru oameni.

Societatea noastră vă oferă o gamă completă de piese de schimb şi consumabile pentru tractoare, combine de recoltat, maşini şi utilaje atât din producţia internă cât şi din import.
Suntem pregătiţi să răspundem la toate comenzile rapid şi eficient, cu promtitudine şi etică profesională întrucât ştim ce înseamnă timpul.

Prin serviciile oferite de specialiştii noştri, vom găsi împreună cu dumneavoastră soluţii pentru recolte profitabile, consultanţă tehnică şi financiară.

Contactaţi-ne şi suntem convinşi că vom găsi împreună cea mai bună soluţie pentru dumneavoastră.
Vânzarea unui produs reprezintă un început al relaţiilor noastre cu un client, acestea continuuând prin activitatea de service ce asigură rezolvarea urgenţelor în campania agricolă şi campania de reparaţii.