Utilaje Second Hand

revizionate, în stare perfectă de funcționare

Utilajele agricole second hand se pot dovedi o soluție optimă și foarte rapidă pentru derularea activităților din ferma dumneavoastră. La Valabri, costul redus este însoțit de garanția livrării unui utilaj funcțional, cu care puteți lucra încă din prima zi. Toate utilajele, precum și accesoriile acestora, sunt revizuite, recondiționate și gata de lucru, cu garantie pentru primul sezon! Ba mai mult, există posibilitatea achiziției în rate. Avem permanent un stoc cuprinzător de combine second hand, tractoare second hand, grape, pluguri, greble, prese de balotat, cositoare, semănători, erbicidatoare, stații de tratare și sortare semințe și multe altele pe care le puteți vedea la sediul nostru din Felnac. Pentru detalii privind utilajele agricole second hand vă invităm să ne contactați telefonic 0257-216658 sau prin email la valabri@gmail.com.

16 March 2016

Cositoare Claas 3100

Cositoare Claas 3100 în stare bună, recondiționată și gata de lucru. Lățime de lucru 3,1 metri. Mai avem diverse cositoare second, revizionate și gata de lucru, Pottinger, Fella și altele. Prețurile diferă în funcție de model, detalii la telefon. Suntem importatori de utilaje agricole și accesorii, pentru detalii contactați-ne telefonic.
16 March 2016

Cositoare POTTINGER

Cositoare Pottinger recondiționată și gata de lucru. Pentru alte informații vă invităm să ne contactați telefonic, suntem importatori de utilaje agricole și accesorii second hand.
16 March 2016

Cositoare Fella KM 187

Cositoare Fella KM 187, an 2015, recondiționată și gata de lucru. Lățime 1,9 metri, posibilitate garanție pe sezon. Pentru alte informații vă invităm să ne contactați telefonic, suntem importatori de utilaje agricole și accesorii second hand.
16 March 2016

Cositoare Kuhn GMD 702 GII

Cositoare Kuhn GMD 702 GII, revizionată și gata de lucru. An de fabricație 2008, lățime de lucru 2,7 metri. Pentru alte utilaje agricole, accesorii și piese de schimb, vă invităm să ne contactați telefonic.