Utilaje Second Hand

revizionate, în stare perfectă de funcționare

Utilajele agricole second hand se pot dovedi o soluție optimă și foarte rapidă pentru derularea activităților din ferma dumneavoastră. La Valabri, costul redus este însoțit de garanția livrării unui utilaj funcțional, cu care puteți lucra încă din prima zi. Toate utilajele, precum și accesoriile acestora, sunt revizuite, recondiționate și gata de lucru, cu garantie pentru primul sezon! Ba mai mult, există posibilitatea achiziției în rate. Avem permanent un stoc cuprinzător de combine second hand, tractoare second hand, grape, pluguri, greble, prese de balotat, cositoare, semănători, erbicidatoare, stații de tratare și sortare semințe și multe altele pe care le puteți vedea la sediul nostru din Felnac. Pentru detalii privind utilajele agricole second hand vă invităm să ne contactați telefonic 0257-216658 sau prin email la valabri@gmail.com.

12 June 2018

Tocător Kuhn

Tocător resturi vegetale Kuhn, revizionat și gata de lucru. Lățime de lucru 3 metri, posibilitate garanție pe sezon. Suntem importatori de utilaje agricole second hand, pentru detalii vă invităm să ne contactați telefonic.
12 June 2018

Greblă Kuhn 6522

Greblă tip păianjen dublu marca Kuhn model 6522. Este o greblă hidraulică, cu o lățime de lucru de 6,5 metri, revizionată și gata de lucru. Posibilitate garanție pe sezon. Pentru detalii și alte utilaje agricole second hand vă invităm să ne contactați telefonic, suntem importatori.
12 June 2018

Greblă Kuhn 6002

Greblă tip păianjen dublu Kuhn 6002. Este o greblă hidraulică, cu o lățime de lucru de 6 metri. Grebla este revizionată și gata de lucru, posibilitate garanție pe sezon. Pentru detalii și alte utilaje agricole second hand vă invităm să ne contactați telefonic, suntem importatori.
12 June 2018

Greblă Fella

Greblă tip păianjen marca Fella, lățime de lucru 6 metri. Grebla este recondiționată și gata de lucru, se poate acorda garanție pe sezon. Pentru detalii și alte utilaje agricole second hand vă invităm să ne contactați telefonic, suntem importatori.
12 June 2018

Greblă Kuhn 7,5 m

Greblă second hand marca Kuhn cu lățime de lucru de 7,5 metri. Grebla este recondiționată și gata de lucru, posibilitate garanție pe sezon. Pentru detalii și alte utilaje agricole second hand vă invităm să ne contactați telefonic, suntem importatori.
12 June 2018

Greblă Fella

Greblă tip păianjen Fella, lățime de lucru 6 metri. Grebla este recondiționată, gata de lucru. Suntem importatori de utilaje agricole second hand, vă invităm să ne contactați telefonic pentru a găsi cea mai bună soluție pentru dumneavoastră.
6 April 2016

Greblă Deutz-Fahr 3421

Greblă tip păianjen Deutz-Fahr SwatMaster 3421. Grebla este revizuită, gata de lucru. Lățime de lucru 3,4 metri. Suntem importatori de utilaje agricole, contactați-ne telefonic.      
6 April 2016

Greblă Kuhn 4521

Greblă păianjen hidraulică Kuhn, recondiționată și gata de lucru. Este foarte utilă pentru adunat fân, are 13 brațe, lățime de lucru 3,7 metri. Suntem importatori de utilaje agricole și accesorii, pentru detalii contactați-ne telefonic.          
6 April 2016

Greblă Deutz-Fahr 6531

Greblă tip păianjen dublu Deutz-Fahr SwatMaster 6531. Grebla este revizuită, gata de lucru. Lățime de lucru 6,5 metri. Suntem importatori de utilaje agricole, contactați-ne telefonic.