Utilaje Second Hand

revizionate, în stare perfectă de funcționare

Utilajele agricole second hand se pot dovedi o soluție optimă și foarte rapidă pentru derularea activităților din ferma dumneavoastră. La Valabri, costul redus este însoțit de garanția livrării unui utilaj funcțional, cu care puteți lucra încă din prima zi. Toate utilajele, precum și accesoriile acestora, sunt revizuite, recondiționate și gata de lucru, cu garantie pentru primul sezon! Ba mai mult, există posibilitatea achiziției în rate. Avem permanent un stoc cuprinzător de combine second hand, tractoare second hand, grape, pluguri, greble, prese de balotat, cositoare, semănători, erbicidatoare, stații de tratare și sortare semințe și multe altele pe care le puteți vedea la sediul nostru din Felnac. Pentru detalii privind utilajele agricole second hand vă invităm să ne contactați telefonic 0257-216658 sau prin email la valabri@gmail.com.

27 November 2018

Utilaj erbicidat tractat Berthoud 25

Utilaj pentru erbicidat tractat Berthoud Racer Classic 25, care se utilizează atasat la tractor. Utilajul este recondiționat, gata de lucru. Posibilitate garanție pe sezon, detalii la telefon. Lățime de lucru 24 de metri, capacitate rezervor 2500 de litri, an de fabricație 1999. Dotat cu comandă electronică, cu autoreglare. Suntem importatori de utilaje agricole noi și second, pentru orice aveți nevoie contactați-ne telefonic.
12 April 2018

Utilaj erbicidat tractat Evrard

Utilaj pentru erbicidat tractat Evrard, care se utilizează atasat la tractor. Utilajul este recondiționat, gata de lucru. Posibilitate garanție pe sezon, detalii la telefon. Lățime de lucru 36 metri, capacitate rezervor 4200 litri. Suntem importatori de utilaje agricole noi și second, pentru orice aveți nevoie contactați-ne telefonic.
24 April 2015

Utilaj erbicidat autopropulsat

Utilaj pentru erbicidat autopropulsat.
24 April 2015

Utilaj erbicidat tractat Hardi

Utilaj pentru erbicidat tractat Hardi. Se atașează la tractor. Utilajul este recondiționat, gata de lucru și există posibilitatea garanției pe primul sezon, detalii la telefon. Lățime de lucru 24 metri, capacitate rezervor 2500 litri. Suntem importatori de utilaje agricole noi și second, pentru orice aveți nevoie contactați-ne telefonic.