Utilaje Second Hand

revizionate, în stare perfectă de funcționare

Utilajele agricole second hand se pot dovedi o soluție optimă și foarte rapidă pentru derularea activităților din ferma dumneavoastră. La Valabri, costul redus este însoțit de garanția livrării unui utilaj funcțional, cu care puteți lucra încă din prima zi. Toate utilajele, precum și accesoriile acestora, sunt revizuite, recondiționate și gata de lucru, cu garantie pentru primul sezon! Ba mai mult, există posibilitatea achiziției în rate. Avem permanent un stoc cuprinzător de combine second hand, tractoare second hand, grape, pluguri, greble, prese de balotat, cositoare, semănători, erbicidatoare, stații de tratare și sortare semințe și multe altele pe care le puteți vedea la sediul nostru din Felnac. Pentru detalii privind utilajele agricole second hand vă invităm să ne contactați telefonic 0257-216658 sau prin email la valabri@gmail.com.

10 December 2019

Tractor Deutz Fahr DX90

De vânzare tractor second hand revizuit și gata de lucru. Putere: 90 CP, an fabricație 1990. Este un tractor robust și fiabil, cu tracțiune pe toate roțile. Se vinde echipat cu tocător lateral pentru curățat șanțuri sau pășuni marca Rousseau. Totul funcțional, consumabile schimbate! Livrare imediată, posibilitate garanție pe sezon. Suntem importatori și distribuitori de utilaje agricole, accesorii și piese de schimb, contactați-ne telefonic pentru informații cu privire la alte utilaje, noi sau second hand.
26 November 2019

Tractor Case IH 7120 Magnum

De vânzare tractor second hand revizuit și gata de lucru. Acest tractor face parte din gama celor puternice și totodată fiabile, fiind produs în anii 90. Cu cei 180 de cai putere, poate fi “înhămat” la cele mai grele munci agricole.Livrare imediată, posibilitate garanție pe sezon. Suntem importatori și distribuitori de utilaje agricole, accesorii și piese de schimb, contactați-ne telefonic pentru informații cu privire la alte utilaje, noi sau second hand.
31 July 2019

Tractor Case IH MX 180

Tractor Case IH MX 180 revizionat, cu toate consumabilele schimbate și gata de lucru, stare excelentă de funcționare! An fabricație: 2008Putere: 180 CPOre funcționare: 6800 Suntem importatori de utilaje agricole noi și second hand, contactați-ne telefonic pentru a vă oferi tractorul cel mai potrivit pentru activitățile agricole sau zootehnice pe care le desfășurați.
27 November 2018

Tractor Renault Ares 735 RZ

Tractor Renault Ares 735 RZ revizionat, toate consumabilele schimbate și gata de lucru. Stare excelentă de funcționare! Putere: 180 CP Ore funcționare: 9850 Suntem importatori de utilaje agricole noi și second hand, contactați-ne telefonic pentru a vă oferi tractorul cel mai potrivit pentru activitățile agricole sau zootehnice pe care le desfășurați.
11 September 2018

Tractor Case IH 130 Puma

Tractor Case IH 130 Puma Efficient Power revizionat, toate consumabilele schimbate și gata de lucru. Stare excelentă de funcționare! An fabricație: 2013 Putere: 130 CP Ore funcționare: 2300 Suntem importatori de utilaje agricole noi și second hand, contactați-ne telefonic pentru a vă oferi tractorul cel mai potrivit pentru activitățile agricole sau zootehnice pe care le desfășurați.
12 April 2018

Tractoare second hand gata de lucru

Tractor second hand