Utilaje Second Hand

revizionate, în stare perfectă de funcționare

Utilajele agricole second hand se pot dovedi o soluție optimă și foarte rapidă pentru derularea activităților din ferma dumneavoastră. La Valabri, costul redus este însoțit de garanția livrării unui utilaj funcțional, cu care puteți lucra încă din prima zi. Toate utilajele, precum și accesoriile acestora, sunt revizuite, recondiționate și gata de lucru, cu garantie pentru primul sezon! Ba mai mult, există posibilitatea achiziției în rate. Avem permanent un stoc cuprinzător de combine second hand, tractoare second hand, grape, pluguri, greble, prese de balotat, cositoare, semănători, erbicidatoare, stații de tratare și sortare semințe și multe altele pe care le puteți vedea la sediul nostru din Felnac. Pentru detalii privind utilajele agricole second hand vă invităm să ne contactați telefonic 0257-216658 sau prin email la valabri@gmail.com.

12 June 2018

MIG îngrășăminte Pagot

Mașină de împrăștiat îngrășăminte Pagot – Caput Capacitate 2500 litri, front de lucru 32 metri. Utilajul este revizionat și gata de lucru, posibilitate garanție pe sezon. Pentru detalii și alte utilaje agricole vă invităm să ne contactați telefonic, suntem importatori.
12 June 2018

MIG îngrășăminte Amagri

Mașină de împrăștiat îngrășăminte marca Amagri. Capacitate 1000 litri, front de lucru 24 metri. Utilajul este revizionat și gata de lucru, posibilitate garanție pe sezon. Pentru detalii și alte utilaje agricole vă invităm să ne contactați telefonic, suntem importatori.
12 June 2018

MIG îngrășăminte ZA-M

Mașină de împrăștiat îngrășăminte marca Amazon, model ZA-M. Capacitate 2000 litri, front de lucru 24 metri. Utilajul este revizionat și gata de lucru, posibilitate garanție pe sezon. Pentru detalii și alte utilaje agricole vă invităm să ne contactați telefonic, suntem importatori.
12 June 2018

MIG îngrășăminte ZA-X

Mașină de împrăștiat îngrășăminte marca Amazon, model ZA-X. Capacitate 1200 litri, front de lucru 12-18 metri. Utilajul este revizionat și gata de lucru, posibilitate garanție pe sezon. Pentru detalii și alte utilaje agricole vă invităm să ne contactați telefonic, suntem importatori.
24 April 2018

Remorcă împrăștiat gunoi Brochard

Remorcă pentru împrăștiat îngrășăminte organice (gunoi de grajd), revizionată, în stare foarte bună de funcționare. Capacitate 12 metri cubi, cilindri orizontali. Remorca este gata de lucru, posibilitate garanție pe sezon.
17 April 2018

Remorcă împrăștiat gunoi Sodimac Rafal 1200

Remorcă pentru împrăștiat îngrășăminte agricole naturale (gunoi de grajd), revizionată. Capacitate 12 metri cubi, cilindri pentru împrăștiere verticali. Remorca este gata de lucru, posibilitate garanție pe sezon.