Utilaje Second Hand

revizionate, în stare perfectă de funcționare

Utilajele agricole second hand se pot dovedi o soluție optimă și foarte rapidă pentru derularea activităților din ferma dumneavoastră. La Valabri, costul redus este însoțit de garanția livrării unui utilaj funcțional, cu care puteți lucra încă din prima zi. Toate utilajele, precum și accesoriile acestora, sunt revizuite, recondiționate și gata de lucru, cu garantie pentru primul sezon! Ba mai mult, există posibilitatea achiziției în rate. Avem permanent un stoc cuprinzător de combine second hand, tractoare second hand, grape, pluguri, greble, prese de balotat, cositoare, semănători, erbicidatoare, stații de tratare și sortare semințe și multe altele pe care le puteți vedea la sediul nostru din Felnac. Pentru detalii privind utilajele agricole second hand vă invităm să ne contactați telefonic 0257-216658 sau prin email la valabri@gmail.com.

27 August 2019

Disc Quivogne MD32

Disc Quivogne MD32, cu comenzi hidraulice, fabricație 2003, taleri 32+2, lățime de lucru 4 metri. Discul este revizionat, în perfectă stare de funcționare, gata de lucru. Suntem importatori de utilaje agricole si accesorii, pentru detalii contactati-ne telefonic.
27 August 2019

Disc Vaderstad Carrier

Disc Vaderstad Carrier recondiționat și gata de lucru, în perfectă stare de funcționare. Taleri independenți, lățime de lucru 5 metri. Suntem importatori de utilaje agricole si accesorii, pentru detalii contactati-ne telefonic.
19 June 2018

Pottinger 3800S

Pottinger 3800S, lățime de lucru 4,5 metri. Recondiționat, în stare bună, gata de lucru. Suntem importatori de utilaje și accesorii agricole, vă invităm să ne contactați telefonic pentru a găsi soluția care vi se potrivește.
19 June 2018

Tavalug 8 metri

Tăvălug mare, lățime de lucru 8 metri. Recondiționat, în stare bună, gata de lucru. Suntem importatori de utilaje și accesorii agricole, vă invităm să ne contactați telefonic pentru a găsi soluția care vi se potrivește.
19 June 2018

Grapă Rau Unimat

Grapă cu discuri marca Rau Unimat lățime de lucru 3,8 metri. Recondiționat, în stare bună, gata de lucru. Suntem importatori de utilaje și accesorii agricole, vă invităm să ne contactați telefonic pentru a găsi soluția care vi se potrivește.
19 June 2018

Grapă Razol

Grapă cu discuri marca Razol, lățime de lucru 2,5 metri. Recondiționat, în stare bună, gata de lucru. Suntem importatori de utilaje și accesorii agricole, vă invităm să ne contactați telefonic pentru a găsi soluția care vi se potrivește.
19 June 2018

Grapă Razol

Grapă cu discuri marca Razol, lățime de lucru 3,8 metri. Recondiționat, în stare bună, gata de lucru. Suntem importatori de utilaje și accesorii agricole, vă invităm să ne contactați telefonic pentru a găsi soluția care vi se potrivește.
19 June 2018

Grapă hidraulică

Grapă hidraulică cu discuri și tăvălug, lățime de lucru 4,5 metri. Recondiționat, în stare bună, gata de lucru. Suntem importatori de utilaje și accesorii agricole, vă invităm să ne contactați telefonic pentru a găsi soluția care vi se potrivește.
19 June 2018

Grapa Razol Phenix

Grapă hidraulică cu discuri și tăvălug marca Razol Phenix, lățime de lucru 5 metri. Recondiționat, în stare bună, gata de lucru. Suntem importatori de utilaje și accesorii agricole, vă invităm să ne contactați telefonic pentru a găsi soluția care vi se potrivește.
19 June 2018

Grapa Besson

Grapă cu discuri marca Besson, lățime de lucru 4,5 metri. Recondiționat, în stare bună, gata de lucru. Suntem importatori de utilaje și accesorii agricole, vă invităm să ne contactați telefonic pentru a găsi soluția care vi se potrivește.