Sisteme zootehnie

AGRO Plow 22/100

Etiam ullamcorper. Suspendisse a pellentesque dui, non felis. Maecenas malesuada elit lectus felis, malesuada ultricies. Curabitur et ligula. Ut molestie a, ultricies porta urna. Vestibulum commodo volutpat a, convallis ac.

Etiam ullamcorper. Suspendisse a pellentesque dui, non felis. Maecenas malesuada elit lectus felis, malesuada a pellentesque dui, non felis.

Suspendisse a pellentesque dui, non felis. Maecenas malesuada elit lectus felis, malesuada.

Donec velit orci, pulvinar ut eleifend vitae, commodo at arcu. Praesent aliquam vulputate ex. Nulla vel ligula semper, laoreet ex ac, semper nisi. Mauris metus.

19 October 2018

Separatoare si porti grajd

Separatoare si porti de grajd de diverse dimensiuni, potrivite spațiului și de care dispuneți. Produsele sunt noi și rezistente, din oțel galvanizat. Suntem importatori și distribuitori de utilaje agricole și dotări pentru ferme de animale, pentru detalii vă invităm să ne contactați telefonic.
19 October 2018

Fronturi de furajare

Fronturi de furajare diverse, în funcție de solicitările dumneavoastră. Produsele sunt noi și rezistente, din oțel galvanizat. Suntem importatori și distribuitori de utilaje agricole și dotări pentru ferme de animale, pentru detalii vă invităm să ne contactați telefonic.
19 October 2018

Porti si garduri pasune

Porți și garduri pentru pășune, ajustabile și rezistente. Produse noi, din oțel galvanizat, se configurează potrivit solicitărilor dumneavoastră. Suntem importatori și distribuitori de utilaje agricole și dotări pentru ferme de animale, pentru detalii vă invităm să ne contactați telefonic.
19 October 2018

Cusete separatoare

Sisteme de cușete cu separatoare. Produse noi, din oțel galvanizat, configurate pentru spațiul și animalele pe care le aveți. Suntem importatori și distribuitori de utilaje agricole și dotări pentru ferme de animale, pentru detalii vă invităm să ne contactați telefonic.
19 October 2018

Hranitori animale

Hrănitori pentru bovine sau cai, produse din oțel galvanizat, cu acoperiș pentru a putea fi amplasate la exterior. Produsele sunt noi, de diverse dimensiuni, cu multiple locuri de hrănire. Suntem importatori și distribuitori de utilaje agricole și dotări pentru ferme de animale, pentru alte soluții și detalii vă invităm să ne contactați telefonic.
19 October 2018

Stand contentie animale

Cușcă nouă Marechalle pentru imobilizarea animalelor de talie mare, bovine și cai. Are multiple reglaje și opțiuni pentru o imobilizare cât mai completă în poziția potrivită. Este excelentă în cazul intervențiilor medicului veterinar. Prețul de vânzare se stabilește în funcție de dotările solicitate. Suntem importatori și distribuitori de utilaje agricole și dotări pentru ferme de animale, pentru detalii vă invităm să ne contactați telefonic.