Utilaje agricole noi

Utilaje agricole NOI

importate direct

Valabri importă pentru dumneavoastră, la cerere și la prețuri avantajoase, utilaje agricole noi de care aveți nevoie pentru activitatea pe care o desfășurați. Avem experiență în ofertarea pentru proiecte finanțate prin fonduri europene și vă putem oferi soluții corect dimensionate ca funcțiuni și costuri. Vă putem livra, direct în ferma dumneavoastră, combine noi dotate cu toate accesoriile necesare, tractoare economice și fiabile, dar și orice alte utilaje agricole și accesorii pentru acestea. Pentru detalii vă invităm să ne contactați telefonic la 0257-216658 sau prin email la valabri@gmail.com.

2 April 2019

Remorci Lambert

Bene cerealiere, remorci pentru lucrari publice (transport pamant, moloz etc) si pentru zootehnie marca Lambert. Utilajele sunt noi, de foarte buna calitate, comercializam diverse modele, cu diverse capacitati de transport, intre 10 si 32 de tone net, intre 13 si 43 de metri cubi. Suntem importatori si distribuitori, va invitam sa ne contactati telefonic pentru a identifica utilajul potrivit cerintelor dumneavoastra.
27 November 2018

Combine Case IH noi la comandă

Combine Case IH noi, recunoscute la nivel mondial pentru fiabilitatea și productivitatea lor, echipate pentru recoltare conform solicitărilor dumneavoastră. Suntem importatori de utilaje agricole noi și second hand precum și piese pentru utilaje agricole, contactați-ne telefonic pentru a găsi soluția optimă pentru afacerea dumneavoastră.
27 November 2018

Tractoare Case IH la comandă

Tractoare Case IH orice model, noi cu garanție! Tractoarele Case IH sunt unanim recunoscute pentru fiabilitatea lor și capacitatea de a satisface o gamă largă de exigențe și productivitate specifice oricărei exploatații agricole sau zootehnice. Cu puteri între 55 și 620 CP, tractoarele Case IH fac față cu brio solicitărilor dumneavoastră. Suntem importatori de utilaje agricole noi și second hand, contactați-ne telefonic pentru a vă oferi tractorul cel mai potrivit pentru activitățile agricole sau zootehnice pe care le desfășurați.
19 October 2018

Stații de sortare Dorez 8 tone pe oră

Stații de sortare și tratare cereale marca Dorez, noi și performante. Stațiile sunt disponibile și cu opționale precum sistem de selectare a semințelor afectate de fuzarioză și au garanție 12 luni. Suntem importatori de utilaje agricole noi și second hand precum și piese pentru utilaje agricole, contactați-ne telefonic pentru a găsi soluția optimă pentru afacerea dumneavoastră.
11 September 2018

Remorci Le Boulch

Bene cerealiere, remorci agricole si pentru zootehnie Le Boulch. Comercializam, din stoc si la comanda, bene agricole noi si second hand marca Le Boulch. Utilajele sunt de foarte buna calitate, comercializam diverse modele, diverse capacitati de transport, pentru utilizare in agricultura si zootehnie. Capacitate de incarcare neta intre 10 si 21 de tone, volum net intre 14 si 32 metri cubi. Preturile difera in functie de model! Suntem importatori si distribuitori, va invitam sa ne contactati telefonic pentru a identifica bena potrivita cerintelor dumneavoastra.
11 September 2018

Masă porumb 6-12 rânduri cu sau fără tocător

Masă de porumb (header culegător de porumb) nouă, marca Idass. Masa de porumb poate fi cu 6, 8, 10 sau 12 rânduri fixe și rabatabile și poate fi prevăzută cu tocător. Distanța dintre rânduri este reglabilă și este prevăzută cu talpă de tasare a tulpinilor în fața roților, pentru protecția anvelopelor. Suntem importatori și ditribuitori de utilaje agricole și accesorii, pentru detalii contactați-ne telefonic.