Utilaje agricole NOI

importate direct

Valabri importă pentru dumneavoastră, la cerere și la prețuri avantajoase, utilaje agricole noi de care aveți nevoie pentru activitatea pe care o desfășurați. Avem experiență în ofertarea pentru proiecte finanțate prin fonduri europene și vă putem oferi soluții corect dimensionate ca funcțiuni și costuri. Vă putem livra, direct în ferma dumneavoastră, combine noi dotate cu toate accesoriile necesare, tractoare economice și fiabile, dar și orice alte utilaje agricole și accesorii pentru acestea. Pentru detalii vă invităm să ne contactați telefonic la 0257-216658 sau prin email la valabri@gmail.com.

2 April 2019

Remorci Lambert

27 November 2018

Combine Case IH

Combinele Case IH sunt recunoscute la nivel mondial pentru fiabilitatea și productivitatea lor. Combinele pot fi livrate complet echipate cu accesoriile aferente pentru recoltare conform solicitărilor dumneavoastră.
27 November 2018

Tractoare Case IH

Unanim recunoscute pentru fiabilitatea lor, tractoarele Case au capacitatea de a satisface o gamă largă de exigențe și productivitate specifice oricărei exploatații agricole sau zootehnice. Cu puteri între 55 și 620 CP, tractoarele Case IH vor face față cu brio solicitărilor dumneavoastră.
19 October 2018

Stații de sortare Dorez

Stații de sortare și tratare cereale marca Dorez, noi și performante. Stațiile sunt disponibile și cu opționale precum sistem de selectare a semințelor afectate de fuzarioză și au garanție 12 luni. Suntem importatori de utilaje agricole noi și second hand precum și piese pentru utilaje agricole, contactați-ne telefonic pentru a găsi soluția optimă pentru afacerea dumneavoastră.
11 September 2018

Remorci Le Boulch

Bene cerealiere, remorci agricole si pentru zootehnie, utilajele Le Boulch sunt renumite pentru versatilitatea lor. Comercializam diverse modele, diverse capacitati de transport, pentru utilizare in agricultura si zootehnie. Capacitate de incarcare neta intre 10 si 21 de tone, volum net intre 14 si 32 metri cubi.
11 September 2018

Headere porumb

Prevăzute cu 6, 8, 10 sau 12 rânduri fixe sau rabatabile, headerele pentru recoltare porumb pot fi echipate cu tocător. Distanța dintre rânduri este reglabilă și sunt prevăzute cu talpă de tasare a tulpinilor în fața roților, pentru protecția anvelopelor.