Utilaje Second Hand

revizionate, în stare perfectă de funcționare

Utilajele agricole second hand se pot dovedi o soluție optimă și foarte rapidă pentru derularea activităților din ferma dumneavoastră. La Valabri, costul redus este însoțit de garanția livrării unui utilaj funcțional, cu care puteți lucra încă din prima zi. Toate utilajele, precum și accesoriile acestora, sunt revizuite, recondiționate și gata de lucru, cu garantie pentru primul sezon! Ba mai mult, există posibilitatea achiziției în rate. Avem permanent un stoc cuprinzător de combine second hand, tractoare second hand, grape, pluguri, greble, prese de balotat, cositoare, semănători, erbicidatoare, stații de tratare și sortare semințe și multe altele pe care le puteți vedea la sediul nostru din Felnac. Pentru detalii privind utilajele agricole second hand vă invităm să ne contactați telefonic 0257-216658 sau prin email la valabri@gmail.com.

19 June 2018

Stație de sortare Dorez 8 tone pe oră

Stații second hand de tratare și sortare cereale marca Dorez. Capacitate de lucru 8 tone / oră. Utilajele sunt revizionate, în stare perfectă de funcționare, gata de lucru. Posibilitate garanție pe sezon! Prețul de vânzare diferă în funcție de utilajul ales. Pentru detalii vă invităm să ne contactați telefonic, suntem importatori de utilaje agricole.
19 June 2018

Statie sortare Dorez 4 tone pe oră

Stații second hand de tratare și sortare cereale marca Dorez. Capacitate de lucru: 4 tone / oră. Utilajele sunt revizionate, în stare perfectă de funcționare, gata de lucru. Posibilitate garanție pe sezon! Prețul de vânzare diferă în funcție de utilajul ales. Pentru detalii vă invităm să ne contactați telefonic, suntem importatori de utilaje agricole și găsim soluția potrivită pentru dumneavoastră.