Utilaje Second Hand

revizionate, în stare perfectă de funcționare

Utilajele agricole second hand se pot dovedi o soluție optimă și foarte rapidă pentru derularea activităților din ferma dumneavoastră. La Valabri, costul redus este însoțit de garanția livrării unui utilaj funcțional, cu care puteți lucra încă din prima zi. Toate utilajele, precum și accesoriile acestora, sunt revizuite, recondiționate și gata de lucru, cu garantie pentru primul sezon! Ba mai mult, există posibilitatea achiziției în rate. Avem permanent un stoc cuprinzător de combine second hand, tractoare second hand, grape, pluguri, greble, prese de balotat, cositoare, semănători, erbicidatoare, stații de tratare și sortare semințe și multe altele pe care le puteți vedea la sediul nostru din Felnac. Pentru detalii privind utilajele agricole second hand vă invităm să ne contactați telefonic 0257-216658 sau prin email la valabri@gmail.com.

12 June 2018

Remorcă agricolă auto

Remorcă auto agricolă dublu ax, recondiționată și gata de lucru. Posibilitate garanție pe sezon. Pentru detalii vă invităm să ne contactați telefonic, suntem importatori de utilaje agricole noi și second hand.
12 June 2018

Remorcă 6 tone

Remorcă agricolă monoax pentru tractor, capacitate 6 tone. Remorca este recondiționată, gata de lucru, cu posibilitate de garanție pe sezon. Pentru detalii vă invităm să ne contactați telefonic, suntem importatori de utilaje agricole noi și second hand.
3 May 2018

Remorcă agricolă Duchesne

Remorcă agricolă Duchesne recondiționată, gata de lucru, cu posibilitate garanție pe sezon. Remorca este înălțată și are o capacitate de 9 tone. Suntem importatori și distribuitori de utilaje agricole și piese, vă invităm să ne contactați telefonic pentru a găsi soluția potrivită pentru activitatea dumneavoastră.
24 April 2018

Remorcă împrăștiat gunoi Brochard

Remorcă pentru împrăștiat îngrășăminte organice (gunoi de grajd), revizionată, în stare foarte bună de funcționare. Capacitate 12 metri cubi, cilindri orizontali. Remorca este gata de lucru, posibilitate garanție pe sezon.
17 April 2018

Remorcă împrăștiat gunoi Sodimac Rafal 1200

Remorcă pentru împrăștiat îngrășăminte agricole naturale (gunoi de grajd), revizionată. Capacitate 12 metri cubi, cilindri pentru împrăștiere verticali. Remorca este gata de lucru, posibilitate garanție pe sezon.
17 April 2018

Remorcă recoltare Deutz-Fahr K570/33

Remorcă Deutz – Fahr K570/33 pentru recoltare fân și siloz. Încărcare automată, se atașează după tractor. Remorca este revizionată și gata de lucru, posibilitate garanție pe sezon, mai multe detalii la telefon.
17 April 2018

Bene agricole Le Boulch

Comercializăm, din stoc și la comandă, bene agricole noi și second hand marca Le Boulch. Utilajele sunt de foarte bună calitate, comercializăm diverse modele, diverse capacități de transport, pentru utilizare în agricultură și zootehnie. Capacitate de încărcare netă intre 10 și 21 de tone, volum net între 14 și 32 metri cubi. Vă invităm să ne contactați telefonic pentru a identifica bena potrivită cerințelor dumneavoastră.