Valabri

SC VALABRI SRL a fost înfiinţată în anul 1999 ca furnizor de utilaje agricole noi și second hand: tractoare, combine, remorci, cositoare, grape și multe altele. De asemenea, avem o bogată ofertă de accesorii, piese de schimb și consumabile pentru utilaje agricole. În cei 20 de ani de activitate, am evoluat împreună cu clienții noștri, societăți agricole dar și persoane fizice, abordând noi oportunități și provocări în domeniul agricol.

Relații de afaceri

Credem că toţi partenerii noştri trebuie să fie corect informați și îndrumaţi permanent în funcție de interesele lor, de noutăţile din agricultură şi industrie. Credem că relația este întotdeauna între oameni mai degrabă decât între companii și de aceea încercăm să identificăm cât mai corect nevoia particulară pentru a oferi soluția optimă. Ne străduim să fim apreciați şi apropiați de clienţi, lucrând cu suflet şi din suflet, pentru oameni.

Oferta

Alături de utilaje agricole, accesorii și piese de schimb, Valabri vă oferă sisteme noi de hrănire pentru animale, adăpători, garduri și alte dotări și echipamente complete pentru zootehnie. De asemenea, am realizat proiecte complexe de silozuri cerealiere și vă putem oferi soluții complete, găsind împreună cu dumneavoastră cele mai bune variante, tehnice și financiare, pentru a crește randamentul și profitabilitatea activitătilor agricole pe care le derulați.

Timing

Ne străduim să răspundem tuturor solicitărilor rapid şi eficient, cu promtitudine şi etică profesională întrucât cunoaştem importanța timpului în domeniul agricol. Achiziționarea unui produs de la noi marchează începutul relației noastre, care se continuă prin activitatea de service, consultanță și mai ales rezolvarea prioritară a urgențelor ce pot apărea în campania agricolă și în campania de reparații.

Va asteptam!

Contactaţi-ne pentru a găsi împreună cea mai bună soluţie pentru dumneavoastră.

Login

Lost your password?